Vores rundstykker er bagt med polish, som er en fordej/surdej der står på køl i mindst 24 timer inden den kommer i dejen.
Det giver en lækker krumme, en lækker skorpe og en dejlig smag
Vores rundstykker er bagt med polish, som er en fordej/surdej der står på køl i mindst 24 timer inden den kommer i dejen.
Det giver en lækker krumme, en lækker skorpe og en dejlig smag
Vores grove rundstykker er tilsat fuldkornsmel og vores eget grove mel, som vi selv blander
Rundstykket er ligeledes bagt med poolish, en slags fordej/surdej der står på køl mindst 24 timer, inden den kommes i dejen.
Det giver en lækker krumme, en lækker skorpe og en dejlig smag
Vores rundstykker er bagt med polish, som er en fordej/surdej der står på køl i mindst 24 timer inden den kommer i dejen.
Hvilket giver en lækker krumme og en lækker skorpe. Rundstykket er vendt i vores salt/peber blanding som giver den dejlig smag
Vores grove rundstykker er tilsat fuldkornsmel og vores eget grove mel, som vi selv blander
Rundstykket er ligeledes bagt med poolish, en slags fordej/surdej der står på køl mindst 24 timer, inden den kommes i dejen.
Det giver en lækker krumme, en lækker skorpe og en dejlig smag
Vores grove rundstykker er tilsat fuldkornsmel og vores eget grove mel, som vi selv blander
Rundstykket er ligeledes bagt med poolish, en slags fordej/surdej der står på køl mindst 24 timer, inden den kommes i dejen.
Det giver en lækker krumme, en lækker skorpe og en dejlig smag
Vores rundstykker er bagt med polish, som er en fordej/surdej der står på køl i mindst 24 timer inden den kommer i dejen.
Det giver en lækker krumme, en lækker skorpe og en dejlig smag
Vores rundstykker er bagt med polish, som er en fordej/surdej der står på køl i mindst 24 timer inden den kommer i dejen.
Det giver en lækker krumme, en lækker skorpe og en dejlig smag
Copyright © 2024 Bogense Bageren. Alle rettigheder reserveret.